2018. július 13., péntek

Egy nap a Balatonnál - azaz irány Balatonfüred és Tihany

07.07. Szombat

Családilag úgy döntöttük, kezdünk valamit a nappal és mivel Budapesten semmi kilátás nem volt a jó időre, így gyorsan megnéztük több fórumon is, hogy merre nem lesz eső.
Az előrejelezés a Balatonra jobb időt jósolt, így fogtuk magunkat, kocsiba pattantunk és írány a Balcsi, persze előtte megálltunk Veszprémben is.
Mi nem szoktuk az autópályát használni csak ha sietünkmondjuk hosszabb külföldi nyaralás miatt), inkább részesítjük előnyben a kis kertek alatti utakat.
Út közben megálltunk ebédelni Székesfehérváron, hát mit ne mondjak a kiszolgálás kritikán aluli, egy méregdrága étteremben, viszont az étel ennek ellenére finom volt.
Én narancsos szarvat ettem szilvás krokettel és gombával, de akkor se érte meg azt a röpke 3 órát kivárni.

Szóval Veszprém, az ebéd utáni kávé és egy kis édesség a Mackó cukrászdában (hozzáteszem isteni, az összes süti de nekem főleg a paleo/egészséges vonal jött be), nagy séta a városba és már irány is tovább.
Balatonfüred legalább 30 fok, gyönyörű verőfényes napsütés és láblógatás a móló mellöl a csodás és tökéletes hőmérsékletű vízbe.

A végső állomás Tihany volt, a kilátás lenyűgöző, ahogy az idő is.
Kipróbáltuk a Zing burgert és ittunk egy barna meggysört is, néha kell egy kis kikapcsolódás és ilyenkor ez hozzátartozik az érzéshez.
hétvége képekben, az instagramon találtok még


Fél 9-kor indultunk haza, amikor még világos volt és tényleg tökéletes idő.

A legjobb hétvégi program volt!

Fontoljátok meg ti is, ha hosszabb időre nem is tudtok lemenni de egy ilyen ragyogó napot nem lehet jobban eltölteni, illetve persze, hogy lehet , de ez is egy lehetőség.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése